Waarom mij als jouw Innerverse Guide?


Waarom mij als jouw Innerverse Guide?

Voor mijn hele levensverhaal  ga naar : 


https://www.tiki-toki.com/timeline/entry/1459019/Corrinda-van-der-Jagt-The-Trivian-being/Sinds 2019 wijd ik mij tevens geheel vrijwillig aan het koesteren van een gene keys gemeenschap in Nederland. Bij dit vrijwillige werk hoort het faciliteren van de facebook groep, vertalen van 'The Wisdom Keepers' by Rosy Anderson (voormalig student bij Richard Rudd), het maken van Gene Keys gerelateerde video's, het faciliteren en hosten van de Gene Key van de week zoom call en andere community building events, zowel als het onderhouden van internationale contacten met de andere vertalers en community builders.


Werk dat ik, na het meerdere doorlopen van mijn eigen gouden pad, naast de studie van de Seven Sacred Seals en de Delta Journey, met dankbaarheid en liefde heb omarmt. Ik blijf dit werk, betaald of niet, met hart en ziel doen en zie ik de gene keys en human design werkelijk als een manier voor velen om zich de inzichten te verschaffen waarmee zij zichzelf staande kunnen houden in deze transformationele tijden. 
Ik implementeer ze in mijn betrokkenheid in mijn andere communities zoals Gaianet en ben ik tevens betrokken bij de Gene Keys Conscious Parenting group. Waarin wij als groep, pioneren en al onze bevindingen en ervaring terug reflecteren aan Richard zodat we in de nabije toekomst, aanstaande ouders en ouders ook een weg kunnen bieden bij het correct opvoeden van onze toekomst en naar een nieuw bewustzijn kunnen brengen. Daarmee ons trauma verminderen, helen en deze transcenderen. Voor iedereen, overal!
Healing is voor mij het innerlijke werk eerst, dan volgt de rest vanzelf.
Veel Liefs, Corrinda


'Your Innerverse Guide'


-xXx-