Human Design, een handleiding en routemap naar een voldaan leven.


Human Design, een handleiding en routemap naar een voldaan leven.


Mijn begeleiding is niet enkel voor een zogenaamd spirituele elite, maar voor iedereen van elke leeftijd, ras of afkomst, voor ieder die zich afvraagt wat er gaande is met onze moeder Aarde en met hen die door haar worden gevoed en behuisd: voor ieder die ergens diep van binnen voelt, hoe subtiel dan ook, de herinnering aan hun werkelijke identiteit en die de roep voelen, open staan, om hun werkelijke pad op te gaan in plaats van op de oude manier door te gaan in ontwetendheid en onvoldaanheid.


-Lees verder voor meer informatie over Human Design-


Klik hier !👈Klik hier om uit te vinden welk energy type JIJ bent!

-Lees meer over wat Human Design voor jou kan betekenen bij 'mijn Blog'🤓-


Het Human Design systeem en de planeten, hoe werkt dat?

De planeten spelen een sleutelrol in het ontwerp van wie we zijn. In feite is alles in Human Design gebaseerd op de bewegingen en impact van de planetaire sferen. Het effect van de planeten op ons leven is duidelijk geen nieuwe openbaring, aangezien het de basis is van alle astrologie. De openbaring van Human Design dient echter om zowel de patronen die astrologen millennia lang in de sterren hebben gezien, uit te leggen als te verdiepen.


De sleutel om de impact van iets zo ver als een planeet op ons leven te begrijpen, is dat kleine, subatomaire deeltje dat bekend staat als de neutrino. Neutrino's zijn uiterst fijne materie die wordt geproduceerd door de kernreacties binnen sterren. Alle sterren, inclusief onze eigen zon, produceren continu neutrino's. Sterren in verre uithoeken van de ruimte stralen deze neutrino's constant naar ons toe, en omdat ze van zo'n fijne substantie zijn gemaakt, passeren ze ons lichaam en ook de aarde zelf. Stel je dan eens voor hoe de beweging van de planeten rond onze zon de neutrino-informatie moet breken terwijl deze in ons overgaat op het moment van onze inprinting.


We hebben twee belangrijke momenten van inprenting, één op 88 graden van de zon voordat we geboren worden, en de andere op het moment van onze feitelijke, fysieke geboorte. Op deze twee momenten in de tijd coderen de posities van de planeten in ons zonnestelsel de neutrino-informatie op zeer specifieke manieren terwijl deze door ons lichaam stroomt. Planeten variëren sterk in dichtheid en samenstelling. Sommige bestaan uit massief gesteente, terwijl andere puur uit gaslagen bestaan. Elke planeet heeft ook zijn eigen mythologie zoals waargenomen door de mens. Je zou bijna kunnen zeggen dat planeten de organen van het zonnestelsel zijn, en wij, de mensheid, de hersenen die ze hun naam geven. Onze mythologieën zijn dus altijd onze methode geweest om ons aan te passen aan ons grotere lichaam.

De planeten zijn dan onze lokale programmeeragenten. Daarom hebben we ze door de eeuwen heen altijd beschreven als goden in onze mythologieën. Elke planeet, afhankelijk van waar deze zich in ons ontwerp bevindt, geeft zijn smaak aan onze natuur, zowel op bewust als onbewust niveau. Dit is iets waar we rekening mee moeten houden wanneer we naar een planeet kijken, evenals waar het een poort / lijn in onze kaart activeert.

Als eerste vertelt het systeem ons tot welke van de volgende vier typen jij behoort.

Bijvoorbeeld;


1. Manifestors (8% van de mensen) de zelfstandig ondernemers in de wereld, die hier zijn om te initiëren en om verandering te brengen. Planten zaadjes in vruchtbare bodem, om iets nieuws te laten ontstaan. De vraag voor deze ‘Manifestors’: “Heb ik impact?” De Manifestor krijgt vervulling als hij merkt verandering en vernieuwing teweeg te brengen; zijn initiatieven dienen opgemerkt te worden. Doordat ze niet altijd worden begrepen, geldt voor Manifestors de strategie: ‘Informeer voordat je handelt’.

2. Generators (& Manifesting-Generators, 70% van de mensen ) willen zaadjes tot wasdom laten komen en kunnen aan de slag met projecten, met klussen, iets opbouwen en/of uitbouwen. Zij hebben van alle vier deze types veruit de meeste energie en het is daarom noodzakelijk dat ze een dagelijkse uitlaatklep hebben voor deze energie en kracht. Werk is het allerbelangrijkste aspect in hun bestaan, voor een baas, het runnen van een huishouden en/of opvoeden van kinderen. Een Generator wil inzicht krijgen door uit te vinden welk werk bij hem of haar past.

3. Projectors (21% van de mensen): zijn hier niet zozeer om een bijdrage te leveren met energie, maar om met inzicht(en) te komen. Ze kunnen energie van anderen sturen en begeleiden, wat hen tot ideale managers, adviseurs en coaches maakt. Ze zijn erg gericht op ‘de ander’ en zien wat er bij de ander leeft en geven daar aandacht aan. Niet gebouwd om te manifesteren of genereren (doen of bezig zijn), zijn ze in grote mate afhankelijk van anderen en kunnen alleen in relatie tot een ander, een sturende en organiserende bijdrage leveren. De strategie voor Projectors: ‘Wacht op de uitnodiging’.

4. Reflectors (slechts 1% van de mensen): Reflectors zijn helemaal open en in hun design is geen enkel centrum (zie hieronder) ingekleurd. Reflectors hebben niet écht bepaalde verlangens in het leven, noch bepaalde ambities of drijfveren, zoals de meeste mensen. Wanneer ze uitdragen wie zij werkelijk zijn, zijn ze als een spiegel en in staat door hun ‘openheid’ een ontvankelijke, accepterende manier te luisteren en naar dingen te kijken. Maar reflectors hebben geen enkele definitie van zichzelf en worden daardoor op alle vlakken beïnvloed door energieën van buitenaf. Reflectors zijn daarmee als het ware de barometers van onze samenleving. Reflectors worden sterk beïnvloed door de maan. Hun strategie? Wacht minimaal een maand.


Elk type bestaat uit negen centra en deze zijn in ieders persoonlijke kaart aanwezig. Deze centra kunnen gekleurd zijn (zoals genoemd ‘gedefinieerd’) of wit (‘open’) zijn. Waarbij de ingekleurde centra de gebieden zijn waarin jij ‘jezelf’ bent en op hun continuïteit mag en kan vertrouwen. De eigenschappen van die gekleurde centra zijn een permanent onderdeel van wie jij bent en vanuit deze gebieden leef je optimaal en vanuit die basis neem jij dede juiste beslissingen voor jouzelf.

Door de kennis die het Human Design Systeem jou brengt, weet jij wat de juiste keuzes voor jou zijn en leer jij om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor een besluit. Dit zal leiden tot een leven dat soepeler verloopt en lichter aanvoelt.

Note:

Er bestaat geen fout of slecht ontwerp!

Jij bent exact wie je moet zijn. Je bent je er alleen niet geheel bewust van wie die 'ik' nu eigenlijk is.

We zijn allemaal perfect met al onze imperfecties om een verhaal naar keuze te schrijven in het uiterlijke kostuum dat we in de spiegel zien.


Denk je dat jij er aan toe bent om 'de spiegel' voorgehouden te krijgen?!

Ben je er klaar voor om inzichten en antwoorden te vinden over jezelf en jouw leven?!

Heb je het nodig een volgende stap te zetten en meer uit je relatie met je werk, je partner of kind te halen?!


Neem dan nu contact op via whatsapp.:

+31653796645, 

Of ook voor vragen en/of het maken van een afspraak kan je mailen naar: corrinda@fortheloveofwholeness.com

Zet daar eventueel je volledige naam, geboortedatum, geboortetijd, geboorte plaats en e-mailadres bij dan neem ik z.s.m contact met je op!🥰

(Deze gegevens worden niet met derden gedeeld of besproken en enkel toegepast in mijn Human Design software.)