De brug tussen Human design en de Gene keys!


De brug tussen Human design en de Gene keys!

Maak gebruik van Human Design en Gene Keys!


Misschien heb je beide systemen al ontdekt via facebook, community’s of andere media

Mijn oprechte tip voor jou daarbij is: begin met ZOWEL Human Design als Gene Keys vanaf het BEGIN.


 Human Design is gemaakt in 1987 en het is niet spiritueel - het is volledig mechanisch: "wij zijn een programma", zoals oprichter Ra Uru Hu zou zeggen. Gene Keys ontstond rond 2004 door Richard Rudd, die de licentie had om Human Design te doceren in de UK. Gene Keys is de spirituele verlenging van Human Design, waar je leert over de diverse energien die jouw persoonlijkheid en jouw lichaam op jouw levenspad sturen en hoe je een hogere frequentie in je leven en DNA kunt ontgrendelen. Eenmaal daar mee kennis gemaakt te hebben, wil je nooit meer terug 😅, en dat is verbazingwekkend!


Voor mij zijn deze twee systemen geen op zichzelf staande systemen - ze gaan samen.


Wanneer je jouw reis met de systemen begint, moet je echt vertrouwd raken met jouw zogenaamde Bodygraph (de kaart die eruitziet als een kaart van een lichaam met centra en rode en zwarte activeringen). Dit is een momentopname van hoe energie in je lichaam beweegt. De gekleurde centra zijn waar je energie de wereld in gaat (op een consistente manier, laten zien wie je bent). De witte centra, geopende centra genoemd, zijn waar je je omgeving en de (druk, emoties, verwachtingen enz.) van de mensen om je heen in je opneemt, en dus zal je moeten leren te onderscheiden wat van jou is en wat niet. Bij de Gene Keys draait alles om frequentie, en je hologenetisch profiel is een routekaart om de hogere frequenties van je ware zelf te belichamen.


Met andere woorden, Human Design helpt je je bewust te worden van je conditionering en de lagen af te pellen van wat jij niet bent. Je deconditionering van de druk en verwachtingen die de wereld je schijnbaar heeft opgelegd. Denk hierbij aan opvoeding, school, media, etc.


Met de Gene Keys ga je dieper en voel je in in je schaduwpatronen die jou er wellicht nog steeds van weerhouden te leven en je te manifesteren als je ware zelf. Net als bij Human Design is dit een geleidelijk proces dat jouw toewijding vereist om zo elke dag meer te zien, waar te nemen en meer te kunnen voelen.


Gene Keys is een spiritueel pad dooruit je leven zoals het is, door relaties en je eigen observatie en bewustzijn van wat er gaande is. Het gaat er niet om iets te veranderen, het gaat erom dat je blijft bij wat is in plaats van te onderdrukken, beschuldigen, beschamen, overtuigen, afwijzen, verdedigen of distantiëren.


Als je de moed hebt om te voelen wat je voelt, krijg je toegang tot wie je bent onder de verharde of verdoofde plekken, en stel je je langzaamaan open voor nieuwe mogelijkheden in je lichaam en in je ervaringen in en over het leven en de gebeurtenissen daarin.


Bij Gene Keys gaat het er uiteindelijk om alles in het leven met een open (en dapper) hart onder ogen te zien en dat hart open te houden, zelfs als het pijn doet. Ons hart is verbonden met de ziel en kan niet worden vernietigd. In plaats daarvan kan zijn pure, krachtige en onvergankelijke energie de wond en de schaduw transformeren (merk op dat ik niet zeg transcenderen) die zowel op individueel als collectief niveau bestaat.


Dit is hoe we onszelf en de mensheid genezen. Het is een mythisch pad waar we net weer op ontwaken. Creativiteit, vreugde en wijsheid staan aan de andere kant van dit proces voor degenen die het pad van het hart en lichaam durven te bewandelen. Dit is een ware belichaming. Het Éen worden met zelf, de natuur, met alles!


Met liefde voor bewustzijn,

Corrinda

-xXx-