My space is your space


Introducties

Waarom mij als jouw Innerverse Guide?

Heel mijn leven stond in het teken van weten wie ik ben, waar we vandaan komen, het doel van het leven, wat er gebeurd wanneer we dood gaan en het weten dat er meer is en andere werelden bestaan. Na veel levens ervaring te hebben op gedaan, boeken en studies over quantum physica, persoonlijke ontwikkeling, psychologie, spiritualiteit, multi dimensional zijn, historie, esoterie, alchemy, voeding, het menselijk lichaam, het brein, en meer, belande ik in 2016 in een burn-out. Het beste geschenk voor mijn ECHTE ik, groei, ontwikkeling en transformatie! Ik was afgebrand tot op mijn kern, om zo eindelijk bij mijn essentie te kunnen komen, te ontwaken en mijn werkelijke pad te vinden. In deze periode begonnen mijn 'spirituele'ervaringen, inzichten, wijsheden weer te stromen. Ik sloot mij aan bij Secret Energy, een global community waar je van A tot Z alle boeken, wijsheden, kennis en kunde gesynthetiseerd kan vinden en geleerd krijgt. Het was daar, in Costa Rica, dat ik mijn tribe en mentor/leraar, voor het eerst in het echt ontmoeten en ik kennis maakte met het Human Design systeem. Niet veel later kwamen ook de Gene Keys erbij en intergeer ik al deze in mijn sessies en werk .

Lees verder

My space is your space and time

Zelf kennis en inzicht krijgen is een hele persoonlijke beleving die plaats moet vinden in een veilige en warme omgeving. Daarom hier een blik van de speciaal voor jou gecreëerde omgeving waar je jouw analyse en coach sessie ontvangt.

Lees verder

Human Design, een handleiding en routemap naar een voldaan leven.

'Time and space, the fabric of all life on earth.' Vanaf het moment van conceptie begon je je menselijke fysieke en energetische blauwdruk in vorm te manifesteren. De evolutie van de Menselijke identiteit is onuitwisbaar geschreven in onze genetische codes. Op dit moment zijn slechts 60 miljoen van de 3 biljoen DNA-paren actief en gebruiken we slechts een fractie van onze hersencapaciteit. Ons potentieel om de volheid van deze DNA-codes te activeren en integreren is een kwestie van energetische bio-circuits in ons lichaam. Zowel Human Design als de Gene Keys linkt innerlijke alchemistische processen aan breinchemie, bio-circuits, het endocriene hormonale systeem en DNA, de arena van archetypes en het morfogenetisch veld van het Menselijk 'hologram'. De systemen die ik toepas dienen als een alchemische katalysator om het slapend menselijk potentieel te activeren waardoor een reis van heling, vergeving, herinnering, opstanding en uiteindelijk transcendentie wordt geïnitieerd: een reis van bevrijding en bekrachtiging, om de kennis van onze ware geschiedenis weer te gaan herinneren, de afstamming van onze ziel, en onze sterren-afkomst. Mijn begeleiding is niet enkel voor een zogenaamd spirituele elite, maar voor iedereen van elke leeftijd, ras of afkomst, voor ieder die zich afvraagt wat er gaande is met onze moeder Aarde en met hen die door haar worden gevoed en behuisd: voor ieder die ergens diep van binnen voelt, hoe subtiel dan ook, de herinnering aan hun werkelijke identiteit en die de roep voelen, open staan, om hun werkelijke pad op te gaan in plaats van op de oude manier door te gaan in ontwetendheid en onvoldaanheid. Lees verder voor meer informatie over Human Design:

Lees verder