James Sevan Bomar


James Sevan Bomar
Visionaire, author of code to the matrix, creator of Open Source Spirituality, Spirtec, Astralquest, secret energy and teacher.

"My mentor, teacher, inspirator and co-creator."


Voor meer infomatie, klik hier naast:👍🏼 Voor meer informatie, klik de link hier,

Meeting up with my tribe:👉🏼https://youtu.be/h0XbjKhbYy8

Credibility:🙏 https://youtu.be/1y4RTXGZ6IY?t=3968

Sevan Bomar is a Metaphysician and Specialist in spiritual advancement, self-development, and finance. He is a serial entrepreneur creating social platforms & metaphysical consumer electronics that accelerate consciousness including Secret Energy.

Innerversity


"Zo nu en dan komt er iets dat alles verandert ...


Het is maar al te vaak dat we de hogere zin voor het leven willen nastreven, maar de structuur van de moderne samenleving geeft maar heel weinig mogelijkheden om deel te nemen aan echte, levendige esoteria. James Evans Bomar III (beter bekend als "Sevan") heeft meer dan tien jaar besteed aan het ijverig nastreven van de esoterische innerlijke werking - het onttrekken van verborgen kennis en innovatieve methoden van toepassing van 's werelds meest bekwame spirituele bronnen.


Pionierend op het volgende niveau van spirituele involutie, houdt Sevan de sleutels en de universele blauwdruk vast die het bewustzijn verruimen en toestaan dat iemand hun microkosmos verbindt met de macrokosmos.


Als de maker van 'Open Source Spirituality' via Secret Energy, hebben zijn bijdragen aan de mensheid een innovatieve benadering geïntroduceerd, voornamelijk met zijn nieuwste onthulling van The Innerversity; een geavanceerde academie voor diegenen die hun kracht en vaardigheden willen verbeteren. "