Monaotamic Gold


BESTEL HIER!


Omschrijving

M1 Pure Monatomic Gold is de getransformeerde staat van Au quintessence geformuleerd als een supergeleider. M1 MFKZT is premium exotische materie gesuspendeerd in een staat van hoge spin. Het wordt geassocieerd met het poeder van projectie, de steen der wijzen en asymmetrische super-vervormde hybriden. Het wordt als zodanig aangeduid omdat er geen netto verlies van energie is wanneer de uitwisseling plaatsvindt tussen element en aspirant.


Goud handhaaft dezelfde frequentie in het universum. MFKZT, een naam gegeven door de Kemetian wanneer goud wordt overgebracht naar een niet-lokale materie, werd door de Ouden en Alchemisten gebruikt om geavanceerde metafysische effecten te bevorderen.


Identiteit: MFKZT Monatomic Gold


Formule: mAu (goud) mMg (magnesium)


Formaat: vloeistof gestabiliseerd in ionische oplossing (Mg + 2,3 mg / lt)


Miron-glazen fles met omgekeerde plastic druppelaar. Schroef verzegelde kindveilige dop. Een specifiek ‘afschermingsproces’ wordt uitgevoerd om een retro-print te genereren die de monoatomische clusters "vergrendelt", waardoor reproductieprocessen via radionische kopieermachines (Rae, Bruce Copens, etc.) worden voorkomen


Methode: oraal (O)


Hoeveelheid: 30 ml (1,1 fl oz / 600 druppels)


Voorgesteld gebruik:


Volwassenen: 3-4 druppels, 2x tot 3x per dag

12 jaar en ouder: 1-2 druppels per dag of zoals professioneel voorgeschreven