Magnesium sulfaat baden baden.


Bestel hier!

SECRET ENERGY HOOGWAARDIGE MAGNESIUMKRISTALLEN is het hoogste medische kwaliteitsmesium op de marktperiode!


Magnesiumsulfaat helpt om magnesiumtekort te elimineren, wat leidt tot cel degeneratie, slaapstoornissen, depressie, toxiciteit van zware metalen, pH-onbalans, angst, versuffing, paranoia en een overvloed aan problemen. Magnesiumsulfaat is een uitstekend ontgiftend mineraal. Het versterkt ook ons zenuwstelsel en verhoogt onze immuniteit.


MAGNESIUM SULFATE BADEN


Dit mineraal wordt gemakkelijker door de huid opgenomen in plaats van oraal. Dat is waarom wanneer we het op onze huid aanbrengen; we maken het proces effectiever en sneller.

Baden in water is gunstig voor ons lichaam, vooral als het gaat om ontgiften. Het kan ook een diepgaand effect hebben op onze spiritualiteit door onze aura te reinigen van vastzittende negatieve energie. Als je geen badkuip hebt, kun je gewoon wat magnesiumsulfaat zouten mengen met een beetje natuurlijke olie en zachtjes op de heldere huid wrijven, wachten tot het wordt geabsorbeerd en afwassen met wat warm water.

VOORGESTELD GEBRUIK:


Voor bad: voeg 1-2 kopjes toe aan warm badwater en laat oplossen.

Voor douche: gebruik om de huid te exfoliëren en te verzachten, meng een handvol zouten met een theelepel vloeibare zeep of natuurlijke olie en masseer in op een natte huid, wacht tot het is geabsorbeerd. Grondig spoelen.

Voor voet inweken: voeg 1/2 kopje toe aan een warm voetbad en laat de voeten 10-20 minuten weken.

 


INGREDIËNTEN: Pure medische kwaliteit magnesiumsulfaat


 


HOEVEELHEID: 2 pond zak