High-Grade Magnesium Crystals


Bestel hier!

Magnesiumsulfaat helpt om magnesiumgebrek te elimineren dat leidt tot celdegeneratie, slaapstoornissen, depressie, zware metalen toxiciteit, pH-onbalans, angst, verdoving, paranoia en een overvloed aan problemen. Magnesiumsulfaat is een uitstekend ontgiftingsmineraal. Het versterkt ook ons zenuwstelsel en schept onze immuniteit op.


 


MAGNESIUM SULFATE BADEN


Dit mineraal wordt gemakkelijker door de huid opgenomen in plaats van oraal. Dat is waarom wanneer we het op onze huid toepassen; we maken het proces effectiever en sneller.


Baden in water is gunstig voor ons lichaam, vooral als het gaat om ontgiften. Het kan ook een diepgaand effect hebben op onze spiritualiteit door onze aura te reinigen van vastzittende negatieve energie. Als u geen badkuip heeft, kunt u gewoon wat magnesiumsulfaatzout mengen met een beetje natuurlijke olie en het zachtjes wrijven op de heldere huid, wachten tot het is geabsorbeerd en afwassen met wat warm water.


VOORGESTELD GEBRUIK:


Voor bad: voeg 1-2 kopjes toe om het badwater op te warmen en laat het oplossen.

Voor de douche: gebruik om de huid te exfoliëren en verzachten, meng een handjevol zouten met een theelepel vloeibare zeep of natuurlijke olie en masseer deze in een natte huid, wacht tot deze is geabsorbeerd. Grondig spoelen.

Voor voetzweet: voeg een halve kop toe aan een warm voetenbad en laat de voeten 10-20 minuten weken.

 


INGREDIËNTEN: Pure medische kwaliteit magnesiumsulfaat


 


HOEVEELHEID: Zak van 2 lbs


 andere opname vormen:


DISCLAIMER: Dit is een voedingssupplement. De verklaringen over dit product zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.