ETHERIUM RED integreert het denken van de hersenen


Bestel hier

De beste manier om Etherium Red uit te leggen is te verwijzen naar het chakra-systeem dat een fundament is in de Ayurvedische tradities. Etherium Red beïnvloedt de keelchakra. Omdat de keelchakra zich tussen de voorhoofdchakra en de hartchakra bevindt, integreert het de analytische verwerking van de hersenen met de emotionele verlangens van het hart. De verschillen tussen wat de hersenen denken en wat het hart begeert, is vaak de oorzaak van gevoelens van verspreid denken, verwarring en machteloosheid. Een onbalans hier veroorzaakt problemen bij het nemen van beslissingen.

Voor veel mensen is de moeilijkheid om beslissingen te nemen chronisch van aard, wat niet alleen het gevolg is van een keelchakra blokkade. Iemand die een probleem met de wortelchakra ervaart, kan ook huiverig zijn over de eenvoudigste beslissingen die de meesten niet moeilijk zouden kunnen maken, maar zelfs goede besluitvormers moeten de moeilijke keuzes maken, zelfs als er geen schijnbare beste of juiste oplossing is. Etherium rood brengt op deze momenten helderheid, waardoor ook het wortelchakra wordt verbeterd.


Wanneer geest en hart zijn geïntegreerd, verdwijnen gevoelens van verwarring en twijfel en worden ze vervangen door vertrouwen en zelfverwezenlijking. De grotere focus en harmonie verminderen ook stress omdat verspreide, verwarde gevoelens frequente oorzaken van stress zijn. Door het denken van de hersenen te integreren met de emotionele energie in het hart, brengt Etherium Red meer duidelijkheid over de situatie. Zodra je duidelijkheid hebt, worden beslissingen eenvoudiger.


OPLOSSING: Etherium Rood


FORMULA: Variant Etheriums


FORMAT: Poeder ingekapseld in plantaardige capsules


METHODE: oraal (O)


HOEVEELHEID: 60 capsules


AANBEVOLEN GEBRUIK: 2 capsules per dag 's morgens om 4 capsules per dag niet te overschrijden.


Zie het gedeelte Veelgestelde vragen voor meer informatie.


DISCLAIMER: Dit is een voedingssupplement. De verklaringen over dit product zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.