ETHERIUM GOLD


Bestel hier


Some editional history

De voordelen van Etherium Gold omvatten ook het vermogen om meer geconcentreerd en afgestemd te blijven wanneer u in elke situatie meer aanwezig wilt zijn. Door de hoge activiteit van de beta-golven en alpha-wave-activiteit te helpen, heeft Etherium Gold velen geholpen met een milde verstrooidheid en nerveuze prikkelbaarheid.

GESCHIEDENIS,

Etherium Gold werd ontdekt tijdens het onderzoeken van een kruid. Het kruid, Chamaebatiaria millefolium, genereerde veel succesverhalen. Aangezien dit kruid geen fysiologisch voordeel heeft, waren de onderzoekers nogal perplex omdat het zo'n diepgaand effect had. Er werd vastgesteld dat de grond waar het kruid werd geoogst rijk was aan monatomisch goud en dat de wortelstructuur, die deze monatomische elementen absorbeerde in zijn cellulose, verantwoordelijk was voor de voordelen ervan.


Geologen van de Universiteit van Californië in Davis bestudeerden de site en bepaalden dat er daar 11,600 jaar geleden een meteorietinslag was geweest. David Hudson, door velen beschouwd als de première onderzoeker van monatomische mineralen, heeft altijd gezegd dat de hoogste concentratie van natuurlijke monatomische mineralen in een vulkaanuitbarsting zit. Wat deze twee gebeurtenissen gemeen hadden, is de enorme opwekking van warmte.


Etherium Gold, vaak aangeduid als natuurlijk voorkomend monatomisch goud of wit goud, wordt gezuiverd van een oude zeebodem in een gebied waarvan geologen hebben vastgesteld dat het de locatie was van een meteorietinslag dat 11.600 jaar geleden plaatsvond. Deze impact veroorzaakte intense hitte en produceerde een overvloed aan monatomische elementen.

WERKINGSMECHANISME


Monatomische goudvoordelen zijn breed. Etherium Gold werkt elektromagnetisch om de twee hersenhelften te harmoniseren. Deze actie helpt de bèta- en alfagolven van de hersenen. Hoge betagolven gaan gepaard met meer stress. Alfa-hersengolven worden geassocieerd met helderder denken en grotere tolerantie voor alledaagse stressvolle situaties. Alfa-hersengolven stimuleren ook de verbeelding.


In 2003 voerde het Alpha Learning Institute in Lugano, Zwitserland, een klinische analyse uit van het effect van Etherium Gold op de hersenen met 40 proefpersonen. Deze studie toont duidelijk aan dat Etherium Gold een effect heeft dat de elektrische golven in de hersenen van minder bètagolven naar meer alfagolven bij alle onderwerpen verplaatst.


(zie link Alpha Learning Research)


Untitled

BIOFEEDBACK-ANALYSE


Een vergelijkbaar onderzoek naar het Alpha Learning-onderzoek werd uitgevoerd door de Mind Spa in Norcross, Georgia. Hun biofeedbackonderzoek toonde aan dat individuen meer evenwichtig en kalm worden na inname van Etherium Gold. Deze studie toonde een duidelijke afname in occasionele emotionele reactiviteit en grotere ontspanning van de geest, wat aantoont dat mono-atomisch goud de gehele hersenprocessen ten goede komt.

Volgens Robert Dallas, PhD., Directeur van de Mind Spa verklaarde: "De meest voor de hand liggende en consistente resultaten kwamen voor in de EEG-metingen na inname van Etherium Gold. Bij 90% van de vrijwilligers hadden hersengolffrequenties de neiging om uit te balanceren en alle frequentiebanden vertoonden een grotere activering ".


OPLOSSING: Etherium Gold


FORMULA: Variant Etheriums


FORMAT: Poeder ingekapseld in plantaardige capsules


METHODE: oraal (O)


HOEVEELHEID: 60 capsules


AANBEVOLEN GEBRUIK: 2 capsules per dag in de ochtend, niet meer dan 4 capsules per dag. Ga door voor 2 weken en overweeg dan intervallen.


Zie het gedeelte Veelgestelde vragen voor meer informatie.


DISCLAIMER: Dit is een voedingssupplement. De verklaringen over dit product zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.