ETHERIUM BLACK ondersteunt uw ademhalings- en immuunsysteem


BESTEL HIER!


ETHERIUM BLACK is in staat om elektromagnetische onbalans in elk organisme te detecteren en de golven en deeltjes die enige verstoring veroorzaken te neutraliseren. Het is even effectief met gedachten, emoties en fysieke onevenwichtigheden. Velen gebruiken met succes Etherium Black voor stressvermindering. Niet alleen helpt het om af en toe stress te verminderen, maar het helpt ook om de prikkelbaarheid die je dag verpest, op te lossen. Een evenement is een evenement. Het is hoe je het waarneemt dat het verandert in een mogelijkheid of een obstakel. Etherium Black helpt je altijd om in een ontspannen toestand te komen. Als u last heeft van stress-gerelateerde occasionele slapeloosheid, overweeg dan het gebruik van Etherium Black voor stressverlichting om u te helpen een goede nachtrust te krijgen.


ETHERIUM BLACK is geclassificeerd als een niet-kruiden adaptogeen. Een adaptogeen is een stof die het lichaam in een normale toestand terugbrengt (homeostase) na een verstoring van het milieu en de weerstand van het lichaam tegen stress en af en toe vermoeidheid verbetert.


OPLOSSING: Etherium Black


FORMULA: Variant Etheriums en magnetische elementen


FORMAT: Poeder ingekapseld in plantaardige capsules


METHODE: oraal (O)


HOEVEELHEID: 60 capsules


AANBEVOLEN GEBRUIK: De werking van Etherium Black op het lichaam is aan de grond en ontgift. We raden aan 2 capsules per dag of maximaal 5 capsules te nemen in geval van onmiddellijke ontgifting.


Zie het gedeelte Veelgestelde vragen voor meer informatie.


DISCLAIMER: Dit is een voedingssupplement. De verklaringen over dit product zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.