COLLOIDAL PLATINUM


BESTEL HIER!

Colloïdaal platina is gespecialiseerd in weefseldegeneratie voor diegenen die zich bezighouden met rigoureuze trainingen die het lichaam vaak tot het uiterste drijven. Colloïdaal platina bevordert ook verhoogd libido bij zowel mannen als vrouwen. Van Colloïdaal platina wordt gerapporteerd dat het gezonde weefseldegeneratie bevordert. Men gelooft dat het de elektrische transmissie over de synapsen in de hersenen verhoogt om algemene weefseldegeneratie van de neurologische weefsels te bevorderen.

Alle natuurlijke minerale supplementen in de vorm van colloïdaal platina.

Een echt colloïd, niet-ionisch platina.

Concentratie: 10 ppm (minimum) platina-nanodeeltjes.

Bevat geen platina-ionen.

Smaakloos - smaakt naar water.

PLATINUM GEBRUIK


Bevordert een verhoogde mentale focus en concentratie.

Bevordert verbeterde mentale scherpte.

Ondersteunt gezonde weefselregeneratie van het hartweefsel, de thymus en het gehele endocriene systeem.

Bevordert verhoogde creativiteit.

Bevordert lucide dromen.

Bevordert verbeterd geheugen.

Ondersteunt DNA-reparatie

Bevordert verhoogd libido bij zowel mannen als vrouwen.

 


VEILIGHEID & OPSLAG


Colloïdaal platina wordt vervaardigd in een FDA-geregistreerde faciliteit, bevat alleen zuiver water en zuiver platina en is niet-toxisch.


Er zijn nooit schadelijke bijwerkingen gemeld.

Heeft geen invloed op of interfereert met medicijnen.

Vereist geen koeling na opening.

Oneindige houdbaarheid.

OPLOSSING: Colloïdaal platina


FORMULE: platina-nanodeeltjes gesuspendeerd in gedeïoniseerd water


KLEUR: Colloïdaal platina is een heldere, licht zilverkleurige vloeistof. Er is geen merkbare troebelheid (troebelheid).


METHODE: oraal (O) subliguaal (S) verneveld (N)


QUANTITY: 250ml (8.45 fl oz)


AANBEVOLEN GEBRUIK: de dosering voor colloïdaal platina is doorgaans één theelepel (5 ml) per dag om de gezondheid te helpen behouden. Er kunnen maximaal drie eetlepels per dag worden ingenomen om het immuunsysteem te helpen versterken wanneer dat nodig is. De werkelijke dosering kan variëren op basis van individuele behoeften. De fles van 250 ml levert twee weken lang op bij gebruik in een dosering van één eetlepel per dag.


U MAG DIT PRODUCT NIET GEBRUIKEN INDIEN U ALLERGIEK VOOR PLATINUM IS! Allergische reacties op platina zijn uiterst zeldzaam. Iemand met een allergische reactie op platina zou een metalen platina-object zoals platina-sieraden niet aankunnen zonder een allergische reactie te veroorzaken. Degenen die niet zeker weten of ze allergisch zijn voor platina moeten een paar druppels op de rug van de hand aanbrengen om te zien of er een allergische reactie optreedt. Als u binnen 30 minuten geen reactie ziet, bent u er vrij zeker van dat u niet allergisch bent voor platina.


Zie het gedeelte Veelgestelde vragen voor meer informatie.