COLLOIDAL IRIDIUM


BESTEL HIER!

Sleutel tot verzending en ontvangst, etymologisch is de naam verbonden met "boodschapper", omdat deze vaak wordt geassocieerd met de deeltjes ruimtestof. Het functioneert als een kanaal om kennis te resoneren die zich in dergelijke deeltjes bevindt. Iridium bevordert een verbeterd cellulair metabolisme. Men gelooft dat het de elektrische transmissie over de synapsen in de hersenen verhoogt om het geheugen te verbeteren, de mentale alertheid te verhogen en algemene weefselregeneratie van de neurologische weefsels te bevorderen.

IRIDIUM GEBRUIKT


Bevordert verbeterd cellulair metabolisme.

Bevordert verbeterde mentale scherpte.

Ondersteunt gezonde weefsel regeneratie.

Kan helpen het normale functioneren van de cel te bevorderen.

VEILIGHEID & OPSLAG


Ons Colloïdaal Iridium wordt vervaardigd in een FDA-geregistreerde faciliteit, bevat alleen zuiver water en zuiver iridium en is niet-toxisch.

Heeft geen invloed op of interfereert met medicijnen.

Vereist geen koeling na opening.

Oneindige houdbaarheid.

OPLOSSING: colloïdaal iridium


FORMULE: Iridium-Nano deeltjes gesuspendeerd in gedeïoniseerd water


KLEUR: Colloïdaal Iridium is een heldere lichtblauw-zilver gekleurde vloeistof. Er is geen merkbare troebelheid (troebelheid).


METHODE: oraal (O) sublinguaal (S) verneveld (N)


HOEVEELHEID: 250 ml (8.45 fl oz). De fles van 250 ml levert een voorraad van drie weken bij gebruik in een dosering van één eetlepel per dag.


AANBEVOLEN GEBRUIK De dosering is meestal één theelepel (5 ml) per dag om de gezondheid te helpen behouden. Er kan maximaal één eetlepel per dag worden ingenomen om het immuunsysteem te helpen versterken wanneer dat nodig is. De werkelijke dosering kan variëren op basis van individuele behoeften. Het wordt aanbevolen Colloïdaal platina te nemen bij gebruik van dit product voor de beste resultaten.


Zie het gedeelte Veelgestelde vragen voor meer informatie.


DISCLAIMER: Dit is een voedingssupplement. De verklaringen over dit product zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.