AULTERRA balanceert en harmoniseert de energiecentra


BESTEL HIER!


Aulterra is een natuurlijke monatomaire minerale formule. Het is samengesteld uit twee natuurlijk voorkomende mineralenafzettingen, kelp en een eigen successieproces. Het is een veelzijdig, multidimensionaal product dat een hoger octaaf van energie door het lichaam bevordert, elektromagnetische genezing mogelijk maakt en het lichaam in staat stelt om gezondheidstoestanden te bereiken die in het verleden misschien ongrijpbaar waren.


Dr. David R. Hamilton verklaart in zijn onderzoeksartikel dat Aulterra in zijn evaluatie van talrijke studies alles verplaatst wat het in contact komt met negatieve entropie. Aulterra verplaatst materie / energie in de richting van grotere eenheid en harmonie. Dr. Hamilton merkt voorts op dat dezelfde kwantummechanica die betrokken is bij een echt welzijn identiek is aan de stralingsenergie die wordt uitgezonden door Aulterra.


In zijn laboratoriumstudie karakteriseren "Conformationele veranderingen in menselijk DNA de uitgestraalde energie van de Aulterra-formulering", Dr. Glen Rein Ph.D. stelt dat de energie van Aulterra de dubbele helix van het DNA in een quantum oscillatiepatroon plaatst. Dit oscillatiepatroon genereert binnenin de stralingsenergie. * Dit zorgt er vervolgens voor dat de stralingsenergie in elke cel in het lichaam wordt geproduceerd om gezond DNA te bevorderen.


Van helende bewustzijnstoestanden is bekend dat ze geassocieerd zijn met coherente oscillerende EEG-patronen in de hersenen. Deze energie wordt overgedragen aan de patiënt en we kunnen het coherente oscillatiepatroon van DNA waarnemen.


TOEPASSING: Omdat zoveel van Aulterra's werking in het lichaam de biologische beschikbaarheid van voedingsmiddelen en andere supplementen verbetert, is het het enige product in onze Natural Monatomic Minerals-lijn dat we aanbevelen voor elke maaltijd. Neem bij elke maaltijd een capsule of strooi het poeder of spuit de minerale essence direct op het voedsel. Dit zal de levenskracht-energie van het voedsel verhogen en het naar een hogere resonantie met het lichaam brengen, waardoor elektromagnetische genezing mogelijk wordt.


OPLOSSING: Aulterra


FORMULA: Variant etheriums


FORMAT: Poeder ingekapseld in plantaardige capsules


METHODE: mondeling (O)


HOEVEELHEID: 60 capsules


AANBEVOLEN GEBRUIK: Neem bij de maaltijd; één capsule met voedsel. Gebruik Aulterra op elk moment verhoogde biologische beschikbaarheid, inclusief inname met andere voedingssupplementen.


Zie het gedeelte Veelgestelde vragen voor meer informatie.