Uitgebreide H.D documentatie incl. sessie


Geen tijd of geen zin om jouw analyse persoonlijk te ontvangen en toegelicht te krijgen? Je wilt liever eerst zelf alles tot je nemen, de toelichtingen lezen, contempleren zodat je jouw persoonlijke vragen en knelpunten tot in de kern gevonden hebt?! Dan is dit voor jou de ideale keuze. Jouw complete analyse per onderdeel uitgewerkt om zelf uit te printen en creatief samen te binden ( tussen de 55 en 60 pagina's, afhankelijk van jouw profiel). Vervolgd met een sessie via Zoom of in de praktijk op een door jou gekozen moment in je proces.


  • Categorie: For the love of *your uniqueness*
  • Looptijd: 00:01 uren
  • Adres: Zandpad 152, Middelharnis, Nederland (Kaart)
  • Meer informatie: Allen op afspraak en na contact, ontvangen via mail.

Prijs:199

Dag kiezen
 
Kies Tijd

Beschrijving

Beschrijving:

Mijn documentatie stelt je in staat om jouw innerlijke waarheid te ontdekken, zodat jij op je eigen autoriteit leert te vertrouwen en in je integriteit kan gaan staan. Door je te voorzien van transformationele informatie stel ik je in staat om jouw uniekheid te omarmen en te leven. Vrij te komen van opgelegde waarheden en de waarde van jouw waarheid, jouw perspectief in het leven te gaan inzien.

Door deze per (*)mail naar je toe te sturen, kun je op elk gewenst moment en op je eigen tempo, de reis van zelf ontdekking en transformatie maken. En het biedt je de ruimte om na te denken over vragen in en over je persoonlijke situatie. Waar sta je nu en waar wil je heen.


Deze analyse/Synthese bestaat o.a uit een uitgebreidere versie van je profiel dan de 'Kennismakings' analyse', incl 45 min begeleiding/coaching via Zoom op  een door jou gekozen datum.


(*)met bijbehorende instructies en begeleiding

Note: De analyse heeft een wachttijd van 1,5 week.)


Bel of mail gerust wanneer je twijfelt of als iets niet helemaal duidelijk is.

-xXx-


Prijzen incl. B.T.W.

Nieuw! Extra optie: Jouw persoonlijke documentaie niet zelf creatief uitprinten en binden, maar in boek vorm op jouw adres thuis ontvangen 😍 Extra kosten: 35,- Euro

*Alleen op afspraak/persoonlijke aanvraag te boeken via:

📲 +31653796645 

📩 corrinda@fortheloveofwholeness.com corrinda@fortheloveofwholeness.com


Betaling gaat vooraf, via PayPal of Tikkie


Note:☝🏽 Na deze dienst nog meer ingaan op jouw details of specifieke vragen?!

Ten alle tijden kan je een 1 op 1 sessie (via Zoom of in mijn praktijk) bijboeken.