Alle vervolg coach sessies. Eén op één verdieping en toelichting naar aanleiding van jouw bestaande analyse.


We zullen samen een stappenplan opstellen dat jou gedurende jouw reis experiment van zelfontdekking en spirituele groei, zal ondersteunen. De weg naar naaar de ware zelf die leidt naar een blijvende transformatie en iluminatie.


  • Categorie: For the love of *your uniqueness*
  • Looptijd: 01:30 uren
  • Adres: Middelharnis, Nederland (Kaart)
  • Meer informatie: Zandpad 152

Prijs:75.00

Dag kiezen
 
Kies Tijd

Beschrijving

Kun je leven in eigen autoriteit, durf je te differentiëren en daarmee je leven te veranderen?


Hoe kan Human Design Coaching jou helpen?

Coaching of begeleiding is een proces dat jou ondersteunt bij:


-Problemen oplossen en uitdagingen aan gaan


- Je ontvangt een plan van aanpak

- Voor jou juiste beslissingen nemen

- Nieuwe vaardigheden leren

- Ontwikkelen  en groeien van jouw unieke gaven

- Focus en daardoor doelen bereiken 

- Bevorderen van jouw individuele leiderschap

- Zorgt voor meer harmonie in je relaties


De schijnwerpers staan op jouw sterke punten, gaven, verlangens en unieke succesformule om anderen en jezelf te dienen.


Jouw Uniekheid komt in jouw sessies tot leven om een samenwerkende, ondersteunende en bemoedigende relatie te creëren die gericht is op jouw unieke pad.


Coaching of begeleiding biedt je structuur, focus en verantwoordelijkheid, zodat je meer kunt worden en meer bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden.


Ben jij klaar voor een uitdaging ~ om verder te gaan dan waar je alleen heen zou gaan?

Op zoek naar een coach om vooruitgang te boeken volgens jouw unieke kosmische ontwerp?


-Alle vervolg coach sessies-

Een-op-een verdieping en toelichting naar aanleiding van jouw bestaande analyse (of 1e beknopte kennismaking, als je nog niets weet over Human design of Gene Keys)


'De start van een ervaringsreis voor zelfontdekking die in de sleutels van jouw persoonlijke genetische code ligt en je de weg wijst naar een geïnspireerd leven van groei, verandering, zelfacceptatie en onvoorwaardelijke liefde.'


Het mondeling doornemen van specifieke vragen en de behoefte naar antwoorden n.a.v. jouw profielanalyse, gaan samen in op de details van jouw geactiveerde codon ringen (Wetenschap van het D.N.A., Gate genaamd in H.D. systeem, Sleutel in de Gene Keys en bezit zijn eigen specifieke eigenschap. Tevens geld dit consult voor de voortgang met jouw Gene Key profiel, waarbij je telkens een verdieping per Gene key zowel op papier als mondeling met je doorgenomen wordt.


Door de combinatie van het Human Design systeem, The Gene Keys en al mijn andere achtergronden, is mijn begeleiding te vergelijken met de leer van Psychosynthese.


"Psychosynthese leert je keuzes te maken door te luisteren naar wat je hart je ingeeft zonder je verstand te verliezen. Psychosynthese houdt zich bezig met existentiële en spirituele vraagstukken in het leven van mensen en organisaties. Het is een veelomvattende didactische benadering om tot zelfrealisatie en ontwikkeling van menselijke mogelijkheden te komen. De belangrijkste doelstelling van psychosynthese is om mensen te ondersteunen bij de ontdekking van hun ware existentiële zelf en hun spirituele aard en om deze ontdekking vervolgens effectief toe te passen in leven en werk. Dit resulteert in een toename van emotionele en mentale bewegingsvrijheid en bevordert de kwaliteit van psychohygiëne in menselijke relaties.


Psychosynthese ondersteunt en activeert het menselijk streven naar een synthese van binnenwereld en buitenwereld, van beroeps- en privéleven, van het leven van alledag en spirituele waarden, van kracht en liefde, van hoofd en hart, van onze verschillende deelpersoonlijkheden, van ons ik en ons zelf. Een synthese die de verschillende, soms tegenstrijdige kanten van onze identiteit, verheft naar een hoger niveau van eenheid waardoor nieuwe mogelijkheden zichtbaar worden."


-xXx-


Duur: 01:30 uren

Adres: Zandpad 152, Middelharnis


*Alleen op afspraak/persoonlijke aanvraag te boeken via +31653796645 of mail corrinda@fortheloveofwholeness.com


Betaling via:PayPal , Tikkie of Bank app.

Prijs incl. B.T.W.