Aktie!


Je wilt het hele traject maar geregeld hebben! Je wenst en de documentatie en de begeleiding voor persoonlijke transformatie?! Je voelt aan alles dat dit het pad is dat jou gaat brengen waar je moet zijn?! Dan is dit je kans!


  • Categorie: For the love of *your uniqueness*
  • Looptijd: 10:00 uren
  • Adres: Online (Kaart)
  • Meer informatie: Zoom

Prijs:750.00

Dag kiezen
 
Kies Tijd

Beschrijving

Beschrijving;

Naast de vermelde documentaie in mijn diensten, wordt deze optie gecompleteerd door 10 uur coach sessies met mij via het online medium 'Zoom'. Deze vorm van intimiteit is van essentiele waarde op het traject van jouw transformatie proces. 

Je hoeft het niet alleen te doen! 

Ik je uit eigen ervaring vertellen dat dit proces, het traject daarmee ook vele malen sneller  en soepeler zal verlopen dan wanneer je het wel allemaal alleen gaat doorlopen. Doordat er iemand naast je staat om je de weg te wijzen, die weet waar je moet kijken en hoe je ernaar kan en mag kijken, iemand waar je in vertrouwen en zonder persoonlijk belang vragen aan kan stellen en je jezelf veilig kan uiten en zo voor veel verheldering kan zorgen.


Nadat we een afspraak hebben gemaakt voor deze dienst en het onvangen van je exacte geboorte data, ga ik na ontvangt van betaling, jouw documentatie in orde maken. Daar dit hand en liefdes werk is, neemt dit 3 tot 4 dagen in beslag. Je kan deze via de mail ontvangen waarna je het uit kan printen en uiteindelijk, op geheel op eigen en creatieve wijze, samen kan binden tot JOUW 📔 BOEK of je kiest ervoor om het door mij tot boek te laten binden en thuis opgestuurd te krijgen!

De keus is aan jou 🤗


Mijn advies is om 2 tot 3 weken na ontvangst van de persoonlijke documentatie, de eerste Zoom sessie in te plannen en deze vervolgens om de week door te zetten. Echter ben je uiteraard geheel vrij om dat naar jouw eigen ritme aan te passen!


Dare to be U-nique!


Liefs, Corrinda

'Your Innerverse Guide' 

-xXx-

Aanvraag :

📩: corrinda@fortheloveofwholeness.com

📲: +316 537 966 45


Betaling vooraf (mag in 2 delen) via PayPal of Tikkie.


Prijs: 750,00 euro

Totale duur van de sessies: 10 uur (door jou in delen in sessies van 1 uur of 1,5 uur per keer.) 

De Zoomlink ontvang je van mij via de mail.