Aanvullende Contemplatie Module


Om je eerste kennismaking met jouw profiel te vervolgen met wat 'innerlijk huiswerk'. Werken aan het loskomen van patronen. Al je gates in een naslagwerk: Uitdagingen, Ongebalanceerde Expressie, Kracht& Verkennende hulpvragen, waar je mee aan de slag kan in je eigen ruimte en op je eigen tempo, om jezelf te helpen herinneren waar je op dit moment staat en waar je heen wil en hoe! Klik verder voor een voorbeeld


  • Categorie: For the love of *your uniqueness*
  • Looptijd: 00:45 uren
  • Adres: Per E-mail (Kaart)
  • Meer informatie: corrinda@fortheloveofwholeness.com +31653 796 645

Prijs:40.00

Dag kiezen
 
Kies Tijd

Beschrijving

Hier een voorbeeld:


26:  INTEGRITEIT

Centrum: De Bron (Source)


Uitdaging: Jouw juiste plaats en jouw waarde gezodanig te leren waarderen, dat je jezelf gaat gedragen als iets dat kostbaar is, iemand die zeer waardevol is. Je trauma's uit het verleden te helen en je eigenwaarde vergroten.  Voldoende op de steun van de bron vertrouwen en om het juiste te doen, voor jezelf te blijven zorgen, jezelf te ‘voeden’ zodat je meer te geven hebt.

 

In controle: Met moed en vertrouwen in morele, energetisch, fysieke, hulbronnen en identiteit integriteit te leven. Om duidelijke grenzen te stellen en de nodige maatregelen te nemen voor het behoudt van de integriteit van jouw juiste plaats.

Ongebalanceerde expressie: Je integriteit in gevaar brengen omdat je denkt of bang bent dat je het niet kunt permitteren om je juiste plaats te vervullen.

Kracht: Eigenwaarde, vitaliteit, empowerment


Verkennende vragen:

1 Waar in je morele- fysieke- hulpbronnen- energie of identiteit -integriteit ervaar je wellicht een blokkade?

2 Wat zou je moeten doen om jezelf weer in je integriteit te kunnen plaatsen?

Wanneer we uit integriteit zijn, kan dit traumatisch zijn. Welk trauma moet er in jou nog geheeld worden?

Hoe zou je je trauma verhaal kunnen herformuleren dat het een initiatie is dat je terug  brengt naar je werkelijke waarde?

5 Wat zou je nu voor jezelf moeten doen om goed voor jezelf te kunnen zorgen en wat je eigenwaarde aanvult?


A F F I R M A T I E: Ik ben een uniek, waardevol en onvervangbaar onderdeel van het Kosmische Plan. Ik word altijd ondersteund bij het vervullen van waar ik behoor te zijn. Ik zorg voor mijn lichaam, mijn energie, mijn waarden en mijn bronnen zodat ik meer met de wereld te delen heb. Met moed claim en verdedig ik mijn waarde en leef volledig in het verhaal van wie ik ben.

 Nieuw! In gebonden boek vorm! Geef aan in welke kleurstijl.