Je wilt het hele traject maar geregeld hebben! Je wenst de documentatie en de begeleiding voor persoonlijke transformatie?! Je voelt aan alles dat dit het pad is dat jou gaat brengen waar je moet zijn?! Dan is dit je kans to SAFE SPACE!


  • Categorie: For the love of *your uniqueness*
  • Looptijd: 05:00 uren
  • Adres: Online (Kaart)
  • Meer informatie: Zoom

Prijs:300.00

Dag kiezen
 
Kies Tijd

Beschrijving

Beschrijving;

Naast de vermelde diensten, kan je kiezen voor sessies met mij via het online medium 'Zoom'. Deze vorm van intimiteit is van essentiele waarde op het traject van jouw transformatie proces. 


Je hoeft het niet alleen te doen! 


Je wilt je eerste kennismaking vervolgen door middel van meer persoonlijke begeleiding en zelf bepalen hoeveel tijd per keer jij fijn vindt? Betaal dan voor 4 uur en krijg er 5!


Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het traject daarmee ook vele malen sneller en soepeler zal verlopen dan wanneer je het wel allemaal alleen gaat doorlopen. Doordat er iemand naast je staat om je de weg te wijzen, die weet waar je moet kijken en hoe je ernaar kan en mag kijken, iemand waar je in kan vertrouwen en zonder persoonlijk belang vragen aan kan stellen en je jezelf veilig kan uiten zal zo voor veel verheldering zorgen. Feedback en de spiegel is de manier voor bewustzijn!


Note: bij vraag kunnen de sessies opgenomen worden, deze ontvang je dan later via WeTransfer.


Dare to be U-nique!


Liefs, Corrinda

'Your Innerverse Guide' 

-xXx-

Aanvraag :

📩: corrinda@fortheloveofwholeness.com

📲: +316 537 966 45


Betaling vooraf en in 1 x, via (whatsapp) Bank betaalverzoek, PayPal of Tikkie.


Prijs: 300,00 euro ipv 375,00

Totale duur: 5 uur (door jou in delen in sessies van 1 uur of 1,5 uur, 2uur per keer.) 

De Zoomlink ontvang je van mij via de mail.