Wees lief..


24 Aug
24Aug

Blog:

Wholá Allemaal!


Velen van ons zijn al heel lang op een bewust, spiritueel pad.

(Ik zeg 'bewust' omdat we ALLEMAAL op een spiritueel pad zijn - altijd - maar soms zijn we ons er niet bewust van ...)


Ik merk dat ik de laatste tijd vaak zeg: "Het komt wel goed", maar we zullen nog steeds een paar hobbels moeten doorstaan…. De planeten liegen niet en ze zijn al een tijdje een voorafschaduwing van de weg die voor ons ligt.

Maar het komt wel goed…


Je zal het voor jezelf gemakkelijker maken wanneer je zachtaardig en lief voor jezelf bent. Wanneer je de kracht van mentaliteit begrijpt, is daar een neiging om jezelf voor de kop te slaan wanneer je 'negatieve' gevoelens ervaart, een 'slechte' dag of  'donkere' gedachtens hebt.


Wanneer je die gevoelens niet toelaat, niet omhoog laat komen om er gewoon te laten zijn, zullen ze niet vanzelf verdwijnen.

Ze zullen je simpelweg in een lage depressie frequentie plaatsen waardoor je hele leven een ‘flat’ gevoel krijgt.


Je emotionele energie kalibreert je hart en het magnetische resonantieveld in je hart, dit noemen we in Human Design ‘de Magnetic Monopole’.


Op het moment van je conceptie roept de energie van je vader een kristal energiecode op die in de aarde verblijft. Deze code van energie, het Design Crystal genaamd, bevat de code voor je menselijke levensverhaal en doel. Het initieert en beheert het proces van de ontwikkeling van jouw lichaam, hoe je van ongedifferentieerde cellen naar een baby groeit. Het Design Crystal draagt jouw gencodes, je epigenetische programmering, je voorouderlijke herinneringen en alle dingen die je mens maken.


Het Design Crystal is gebundeld met een speciale magneet, de Magnetic Monopole.

Jouw magnetische monopool is gecodeerd met die informatie waar jij “voorbestemd” bent voor alle ervaringen in jouw leven, wat je zal gaan aantrekken en essentieel zijn voor jouw levens ervaring en verhaal. De magnetische monopool is daarom de bron van de wet van aantrekking.

 

De gebeurtenissen in je leven die “voorbestemd” lijken of deel uitmaken van een onvermijdelijke bestemming, zijn gecodeerd in je Magnetische Monopool. Naarmate we evolueren, verschuift ons vermogen om bewust onze magnetische monopolen te programmeren en daarmee krijgen we meer controle over wat we bewust in ons leven aantrekken.


Er is een derde component die je maakt tot wie je bent in dit leven, het Persoonlijkheidskristal. Dat de code voor je zielsdoel bevat. Op het moment van je geboorte komt dit kristal het lichaam binnen.


Bij de geboorte neemt het Design Crystal zijn intrek in het Ajna Centre. De Magnetische Monopool bevindt zich in het Identiteitscentrum en het Persoonlijkheidskristal bevindt zich in het Hoofdcentrum.


De combinatie van deze twee kristallijn informatiecodes en de magnetische monopool helpen het veld van keuzes te beperken waarin je in de route van je leven creëert. Het is duidelijk dat het volledige scala aan mogelijkheden van wat je voor je leven kunt kiezen vrij groot is en je zult zeker niet zonder opties komen te zitten in wat je in jouw realiteit creëert!

(Deze combinatie van codes creërt ook een unieke ‘once-in-a-cosmic-lifetime’ gebeurtenis!)


Hier is de deal; Emotionele energie heeft een golfachtige stroom. Het is net als je hartslag. Het gaat op en neer en oscilleert. Wanneer je emotioneel 'flat-line' bent, betekent dit dat je niet echt leeft.


Emotionele energie is ontworpen om golven te hebben. We zullen "goede" dagen en "slechte" dagen hebben. De dagelijkse schommelingen zijn lang niet zo belangrijk als jouw vermogen om jezelf terug te brengen naar een consistente basis van geloof, optimisme en positieve verwachting. Het hebben van een slechte dag, of zelfs een slechte reeks van dagen, betekent niet dat je al het goede in je leven 'niet creëert'. Het betekent gewoon dat je de kans krijgt om naar binnen te gaan en lief voor jezelf te zijn.


Om een gezonde emotionele basis te behouden, moet je voor jezelf zorgen! En je moet je concentreren op waar je heen gaat, terwijl je tegelijkertijd aanwezig bent waar je bent en waar je nu staat.


Dat is de uitdaging!


Maar…Alles komt goed. BETER dan "goed" zelfs ...


Een hele fijne week!

Much Love, Corrinda

-xXx-