De wetenschap achter het Human Design Systeem.


27 Sep
27Sep


Human Design is gebaseerd op 4 oude en esoterische systemen en 2 wetenschappelijke systemen n.m.l. :


* Astrologie: we gebruiken uw geboortedatum / geboortetijd / geboorteplaats om uw grafiek te maken. In tegenstelling tot de meeste persoonlijkheidstests en temperamentschalen is dit volledig objectief en toont het zowel je bewuste (persoonlijkheid) invloeden als je onbewuste (ontwerp / genetische) invloeden.


*I-Tjing: Er zijn 64 hexagrammen (of haaktekens) in de I-Tjing, elk met 6 regels. Elk hexagram heeft een bepaalde vibratie, levensles en karakteristiek, en elke regel binnen het hexagram heeft ook een bepaalde vibratie en een niveau van bewustzijn. Deze 64 hexagrammen hebben betrekking op de 64 poorten binnen de energiecentra (zie Chakra's hieronder) op de kaart. Ze hebben ook betrekking op de 64 codons in het menselijk genoom.


* Kabbala: Dit oude Hebreeuwse systeem beschrijft de reis van de ziel door kanalen en paden langs de Levensboom. De kanalen en niveaus van initiatie van de ziel zijn vergelijkbaar met de kanalen tussen centra op de Human Design Chart.


* Het Hindu Chakra systeem: de yoga-traditie (en andere op energie gebaseerde spirituele en medicinale tradities) hebben energiecentra in het auraveld die betrekking hebben op organen en systemen in het fysieke lichaam waardoor Prana of Chi stromen, beschreven en recentelijk gemeten. De Centers in Human design hebben betrekking op de Chakra-centra zoals beschreven in deze oude tradities.


* Neutrino's: deze onzichtbare deeltjes vormen de massa van het universum - zowel gezien als onzichtbaar. Op het moment van je geboorte (en 3 maanden voorafgaand aan je geboorte) hebben deze neutrino's je fysieke, mentale, emotionele, spirituele en energieke lichaam ingeprent en de energetische blauwdruk gecreëerd voor de reis van je ziel in dit leven in een fysiek lichaam.


* Genetica: Er zijn 64 codons in de genetische code van de mens. Deze codons hebben betrekking op de 64 poorten in de Centers van de kaart, evenals de psychosociale genetische informatie die je van je ouders en voorouders hebt doorgegeven om de onbewuste aspecten van je ontwerp te verzinnen.


Het Human Design Systeem is een synthese van deze oude en moderne wetenschappen en heeft bewezen een waardevol hulpmiddel te zijn voor menselijk begrip. Het biedt je eenvoudige maar effectieve hulpmiddelen om jouw leven te verbeteren, waardoor verwarring, stress en weerstand verminderen. Het is in wezen jouw eigen navigatietool.

Meer weten? !  Neem dan nu contact op met Corrinda, your Innerversal assistant op - +31653796645


-xXx-