De start van de Gene Key guide!


04 Mar
04Mar

Yess!

Het vervolg om nog meer verdieping aan jouw unieke blueprint te kunnen geven om je nog beter op jouw levenspad te kunnen begeleiden en coachen, start ik binnenkort met de vervolg studies van de Gene Keys.

Maar wat zijn de Gene keys dan?

De Gene Keys zijn de universele codes van het leven, vertaald in een taal die je kunt begrijpen en waarmee je kan resoneren.

De 64 Gene Keys zijn de letters van de taal van het leven, een taal die aanwezig is in de codes van het DNA en bekend is bij de mensheid 

door de Chinese leer van de I Ching.

De Gene Keys verbinden ons met de onveranderlijke waarheid van 64 archetypische (C.Jung) en universele attributen van bewustzijn. Vertegenwoordigend een levenscode die aanwezig is in elk van de triljoenen cellen in ons lichaam, is elke Gene Key een portaal 

naar ons innerlijk wezen.

Opgericht op de nieuwste ontdekkingen in de wetenschap van epigenetica, is de centrale premisse van de Gene Keys dat elke mens het vermogen heeft tot spontane evolutie, en dat elke mens een aangeboren hoger doel in het leven draagt verborgen in ons DNA.


De Gene Keys geven je de taal en drie specifieke sequenties om dit grote geheim in jezelf te begrijpen en te ontgrendelen.

Richard Rudd's boek 'Gene Keys - Unlocking the Higher Purpose Hidden in Your DNA' is een eigentijdse interpretatie van deze taal, die door velen een bijgewerkte versie van de I Ching wordt genoemd.

De reeksen zijn een reeks evolutionaire portalen en vormen één geïntegreerde reis, die het GOUDENPAD wordt genoemd.

Door deze twee aspecten en meer te verenigen, zijn de Gene Keys een codeboek voor het nieuw opkomende niveau van menselijk bewustzijn. Ze zijn een opmerkelijke holistische overdracht voor het verkennen, begrijpen en integreren van de enorme veranderingen die momenteel op onze planeet plaatsvinden.

De specifieke bijdrage van de Gene Keys aan het HUMANDESIGN systeem ligt in:

- hun poëtische taal die de poëzie van het leven omvat en frequentieverschuivingen naar hogere trillingsniveaus aanmoedigt

- zijn idee van de mogelijkheid voor spontane evolutie in elk menselijk lichaam

- de begeleiding voor de reis door het leven, verzorgd door de Prime Gifts Activation-, Venus- en Pearl-sequenties.

En ja, ik heb mijn eigen profiel geheel doorlopen en zal ze blijven contempleren ;-D De Seven sacred seals was mijn eerste. Niet zomaar, door een scholarship. Intuitief gekozen en mij toegewezen, daarna inzien waarom. In Mijn eigen Hologenetisch profiel zijn 5 van de 7 heilige zegels aanwezig en dus een groot onderdeel van mijn grotere levensdoel. Vervolgens de Activatie, de Deep dive sequence, daarna de 'normale' Venus Sequence om deze in een Deep dive nogmaals te doorlopen en te ondervinden van echt innerlijk, helend werk inhoud te ervaren. Het is een 'ongoing' opschonen van het DNA trauma procces wat ik later in een blog verder zal toelichten. Dan is de 3e Sequence de Pearl. Ook deze heb doorlopen als tevens de Delta reis zoals ze dat in officiele termen noemen. Wil je meer weten of horen over mijn ervaringen? Neem dan gerust contact op, dan vertel ik je graag meer!

Mijn motto als 'Guide': Zelf kennis is macht en kracht!' And if you talk the talk, you've got to walk the walk!

Be U-nique!! 

Much love, 'Your Innerverse Coach', Corrinda

-xXx-