Blog


Contemplation, what is that?

Wellicht ken je de I-ching en wellicht heb je gehoord over zelf realisatie? Door jezelf te verdiepen in jouw unieke blauwdruk, door deze te contempleren, ben je in staat om alles van en in jezelf in het volledige licht te gaan zien! En van jezelf te houden met al je perfecte imperfecties. Een blog voor mijn Engelstalige clienten.

Lees Meer  
Tik-Tok Tik-Tok, tijd lijkt is niet relevant voor  de Thymus.

Wat is de Thymus en hoe is deze gerelateerd tot het Human design systeem en de Gene Keys?

Lees Meer  
Psychosynthese

Psychosynthese ondersteunt en activeert het menselijk streven naar een synthese van binnenwereld en buitenwereld, van beroeps- en privéleven, van het leven van alledag en spirituele waarden, van kracht en liefde, van hoofd en hart, van onze verschillende deelpersoonlijkheden, van ons ik en ons zelf.

Lees Meer  
Innerlijke autoriteit, wie is de baas in JOUW huis?

'Als JIJ denkt dat je een manier kan bedenken om onder jouw echte ik, jouw blauwdruk kan komen. Dan zou je nog wel eens heel bedrogen uit kunnen komen!'

Lees Meer  
Be your unique expression of life!

Hoe ga ik om met mensen die totaal anders zijn dan ik. Bewust worden en zijn dat niemand hetzelfde kan of hetzelfde als jij kan zijn, is het halve werk. Maar dit kan soms best heel lastig zijn. En als je diegene niet kan volgen of niet begrijpt, snapt, waarom geen vragen stellen? Gewoon vragen naar de waarom's, de hoe, de wat etc. . Wat als je dat verschil nu eens zonder je ego benaderd. Jouw eigen emotie en of angsten even uitzet, je na het stellen van je vragen de antwoorden in je opneemt en in rust ze eens in 360 graden in jezelf gaat bekijken?! Dan bestaat er een grote kans dat je zelf nieuwe inzichten krijgt! Dat er zelfs licht in je donkere hoekjes van je zijn binnen komen en op die wijze daarmee jezelf bevrijdt van angsten en oud zeer.

Lees Meer  
Eén van de wetenschappen in het Human Design Systeem uitgelegd

Eén van de wetenschappen toegelicht in het Human Design Systeem.

Lees Meer  
Wat is Human Design?

Jouw hard wiring is waar ik mee werk, zodat jij echt gaat voelen wie Zelf is. In Human Design onderscheiden we vier basistypen met elk een eigen strategie. Je strategie is samen met de autoriteit in jouw unieke holistische design, je 🔑sleutel of kompas 🧭 om te ontdekken wat van jou is en wat niet. De sleutel om te voelen en te erkennen wat je al die tijd wellicht hebt genegeerd, je ware unieke zelf. Met deze simpele tool leer je beslissingen te maken die echt bij JOU horen en zal je de verhalen die jouw hoofd je vertelt kunnen laten voor wat ze zijn, verhalen...

Lees Meer